Controale la agentii de turism din Vaslui

Prefectul Daniel Onofrei a participat  la o ședință de lucru în sistem de videoconferință, convocată la sediul Ministerului Afacerilor Interne. 

Scopul ședinței a constat în prezentarea unor aspecte legate de activitatea de inspecție în contextul tragicului eveniment din localitatea Tohani, județul Prahova. A fost abordată o analiză riguroasă a situației, cu accent pe identificarea măsurilor care pot contribui la prevenirea unor astfel de evenimente din viitor.

Inspectorul general al IGSU a subliniat necesitatea intensificării controalelor pe linia siguranței la incendiu la toate categoriile de agenți economici. De asemenea, s-a pus accent pe importanța efectuării unor verificări amănunțite la operatorii care, în perioada imediat următoare, urmează să desfășoare activități în care se preconizează un aflux mare de persoane.

Prefectura Județului Vaslui, alături de instituțiile abilitate, va întreprinde toate demersurile necesare pentru a implementa măsurile propuse, asigurând astfel siguranța cetățenilor și a mediului de afaceri din județ.

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …

Comments are closed.