Tag Archives: funny

BANCUL ZILEI. Munca trebuie să fie o plăcere

Când lucrezi trebuie să fii fericit, să fluieri sau să fredonezi un cântec, i se adresează un domn unui muncitor. Am încercat, domnule, dar am luat aproape de fiecare dată bătaie. – Mă surprinde. Unde lucrezi dumneata? – La pompe funebre.

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI | … La cafea

O tipa este sunata de o prietena de a ei: – Vii la cafea? – Ok,vin. – la și țigări! – Ok. – Ia si niste cafea. – Fato ia spune, scaune ai, sau sa trec si pe la Ikea? – Aveți pastile contra lenei? – Avem, sigur ! – Băgați-mi și mie una în gură!

Citeste mai mult »

Bancul zilei | De ce un bărbat vrea să divorțeze

– De ce vrea să divorțeze soțul tău? – Oh, din greșeală la micul dejun i-am pregătit fulgi de săpun, în loc de fulgi de porumb. – Groaznic! Si a fost furios? – Furios? A făcut spume la gură!!

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI | MIROASE A…

Când vine iarna, miroase a cărbuni. Când vine primăvara, miroase a ghiocei. Când vin alegerile, miroase a ASFALT.  

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI | VASILE MERGE LA BISERICĂ

Vasile  se duce la biserică să se spovedească. Preotul îl întreabă: – Ai făcut păcate? – Da, părinte. – Te lepezi de Satana? – M-aş lepăda părinte, dar am doi copii cu ea.  

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI: Măria cere o mărire de salariu…

Bancul zilei. „Maria – servitoarea – i-a cerut doamnei, o mărire de salariu. Doamna noastră, cam supărată pe chestia asta, a-ntrebat-o:   – Bine, Maria, ia spune-mi mie, de ce vrei să-ți măresc salariul: – Sunt 3 mitive pentru care vreau un salariu mai mare. Primul, este că eu calc cămășile mai bine decât dumneavoastră. – Cine ți-a spus chestia …

Citeste mai mult »