sâmbătă, 16 octombrie , 2021

Tag Archives: ras

BANCUL ZILEI: Cum va arăta familia lui Bulă în 2035

Bancul zilei. La școală în anul 2035 – Bulă, mâine să vii cu tatăl tău  la școală! – Nu poate mâine, că abia a născut, este lăuz. – Atunci să vină mama ta! – Nici ea nu poate, este la un concurs de haltere. – Și cine are grijă de tine? – Frate-miu, Cristina!

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI: Cu ce se laudă două femei care au născut

Bancul zilei. Două tinere stau de vorbă despre cadourile primite de la soți, după ce au născut. – Când am născut primul copil, soțul mi-a dăruit o casă la munte. – Ce drăguț! – Daaa! Si când am născut al doilea copil mi-a dăruit o casă la mare. – Ce drăguț! – Daaa! Si când am născut al treilea copil …

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI: Lecție pentru români

– De ce, voi,  japonezii, sunteți așa de dezvoltați? – Noi, japonezii, avem un deștept din 10, iar voi, Vasile, aveți 9 deștepți din 10. – Și? – Noi îl punem pe cel deștept ca să-i conducă pe cei 9 proști, iar voi, românii, îl puneți pe cel prost ca să-i conducă pe cei 9 deștepți!

Citeste mai mult »

BANCUL ZILEI: Lecție de la mamă

Bancul zilei. La un moment dat, mama începe să-și certe fiica de 16 ani. – Ia exemplu de la mine. Am 45 de ani, dar de 20 de ani iubesc unul și același bărbat. – Hm!… Îmi imaginez ce tărăboi va fi când va afla tata!

Citeste mai mult »