David Ciente x Irina Rimes – Străin în țara lui | videoclip

David Ciente și Irina Rimes au lansat recent o piesă emoționantă, intitulată “Străin în țara lui”. Melodia vorbește despre sentimentul de a fi străin în propria țară și despre cum uneori ne simțim pierduți și neînțeleși într-un loc care ar trebui să ne fie familiar.

Piesa vorbește despre sentimentul de a fi străin în propria țară, despre cum uneori ne simțim pierduți și neînțeleși într-un loc care ar trebui să ne fie familiar. Versurile sunt puternice și pline de sensibilitate, iar vocea lui David Ciente și a Irinei Rimes se completează perfect.

Versurile piesei sunt puternice și pline de sensibilitate, iar vocea lui David Ciente și a Irinei Rimes se completează perfect. Videoclipul, regizat de Bogdan Daragiu, surprinde perfect atmosfera melancolică a piesei. În imagini vedem un David Ciente rătăcind prin oraș, încercând să găsească un loc în care să se simtă acasă, iar Irina Rimes apare într-un decor misterios, plin de lumini și umbre.

Piesa este inspirată din poezia “Doina”, scrisă de poetul nostru național, Mihai Eminescu, și urmărește să continue promovarea culturii românești, impreunand-o cu muzica electronică și EDM.

Într-un interviu acordat recent, David Ciente a declarat că această colaborare cu Irina Rimes a fost o experiență minunată și că a fost impresionat de talentul și profesionalismul ei. De asemenea, el a mărturisit că piesa “Străin în țara lui” este una dintre preferatele sale și că speră să ajungă la inimile multor oameni.

Irina Rimes a adăugat că a fost o plăcere să lucreze cu David Ciente și că a fost impresionată de vocea lui puternică și emoționantă. Ea a subliniat că piesa vorbește despre un subiect important și că speră să ajute oamenii să se simtă mai înțeleși și mai conectați cu ceilalți.

“Străin în țara lui” este o piesă care îți rămâne în minte și în suflet, cu versuri care te fac să reflectezi asupra propriei tale identități și asupra locului tău în lume. Este o colaborare reușită între doi artiști talentați și o îmbinare reușită între muzica electronică și cultura românească.

Vezi si

Betty Salam – Simtim la fel

Comments are closed.