Formaţia coregrafică „Prietenia” de la Palatul Copiilor, locul I la Concursul „Meridianele Dansului”

Formația coregrafică „Prietenia” din cadrul Palatului Copiilor a obținut locul I la cea de-a XX-a ediție a Concursului Regional de Dans cu participare națională „Meridianele Dansului”.

Marți, pe 6 mai 2023, s-a desfășurat la Onești a XX-a ediție a Concursului Regional de Dans cu participare Națională „Meridianele Dansului”, concurs recunoscut și sprijinit de Ministerul Educației și organizat de Palatul Copiilor Bacău, Filiala Onești, ȋn parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bacău, autoritățile locale, părinți, voluntari, sponsori etc., la care au participat peste 500 de concurenți din România.

Reprezentantă a județului Vaslui a fost formaţia coregrafică „Prietenia” de la Palatul Copiilor Vaslui, care a obținut două locuri I la secțiunile Dans popular stilizat și Vals.

„Felicitări copiilor pentru rezultatul obținut. Mulțumiri tuturor părinților, Consiliului Județean Vaslui, domnului președinte, prof. Dumitru Buzatu și stafului său pentru faptul că au fost alături de noi. Mulțumiri Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Palatului Copiilor Vaslui și Colegiului Economic „Anghel Rugină” Vaslui pentru susținerea logistică. Felicitări juriului pentru evaluarea obiectivă a concurenților! Felicitări organizatorilor și ȋn mod deosebit distinsei profesoare Oşteanu Mariana care cu pasiune și dăruire menține flacăra unui concurs care aduce mari bucurii și satisfacții tuturor participanților!”, a transmis profesoara Elena Anuşca-Doglan.

Sursa:

Formaţia coregrafică „Prietenia” de la Palatul Copiilor, locul I la Concursul „Meridianele Dansului”

Vezi si

Cei mai putini muncitori straini din tara lucreaza la Vaslui

In județul Vaslui lucrează în prezent cei mai puțini muncitori străini din țară, 449. Dacă …

Comments are closed.