sâmbătă, 13 aprilie , 2024

FOTO: Accident grav la calea ferată, în apropiere de localitatea Crivești, județul Vaslui

Accident grav în apropiere de localitatea Crivești, comuna Tutova. Un autoturism a fost lovit de trenul IR 1866 care se deplasa pe ruta Galați-Iași. Două persoane se aflau în mașină în momentul impactului, însă au fost evacuate de ceilalți participanți la trafic și se pare că sunt conștiente și cooperante.

Accidentul rutier a avut loc la nivel cu calea ferată, pe DJ 243, iar la fața locului s-au deplasat imediat echipe de intervenție. O ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, a ajuns rapid la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor. De asemenea, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și echipaje specializate pentru asigurarea măsurilor PSI.

În urma evaluării persoanelor implicate, s-a constatat că una dintre victime are nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Cea de-a doua persoană aflată în autoturism nu prezintă răni grave și nu are nevoie de îngrijiri medicale suplimentare.

Circulația feroviară a fost oprită temporar în zonă pentru a permite intervenția echipelor de salvare și pentru a se efectua cercetările necesare în vederea stabilirii cauzelor accidentului. Autoritățile competente vor demara o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să fie atenți și să respecte regulile de circulație, mai ales în apropierea trecerilor la nivel cu calea ferată, unde riscul de producere a unor astfel de accidente este mai mare. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce vor fi disponibile.

Vezi si

Au început înscrierile pentru observatori la alegerile locale și europarlamentare

Persoanele care doresc să se înscrie ca observatori la alegerile locale și europarlamentare din 9 …

Comments are closed.