Gala Dansului Happy Steps – o seară plină de emoții și dans

Aseară, Casa de Cultură a Sindicatelor „Constantin Tănase” din Vaslui a fost gazda unui eveniment special – Gala Dansului Happy Steps.  Elevii Școlii de Dans Happy Steps și-au prezentat cu mândrie dansurile învățate pe parcursul anului, sub privirile atente ale părinților, prietenilor și a celor prezenți în sală.

 

Gala Dansului a fost un adevărat succes, datorită muncii și pasiunii depuse de elevi, dar și datorită sprijinului oferit de oamenii speciali care au făcut posibil acest eveniment. Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor „Constantin Tănase” Vaslui,  Ionel Bordeianu, și directorul Centrului județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vaslui,  Lucian Onciu, au fost prezenți și au oferit cu generozitate sprijinul lor pentru ca această seară să fie una de neuitat.

De asemenea, doi prim-soliști balerini ai Operei Naționale Iași, Maria Lozanova-Buzincu și Dumitru Buzincu, au fost prezenți și au oferit un moment special de dans clasic, care a fost primit cu aplauze și admirație de către public.

Sorin Popliuc de la SmileFM Vaslui a prezentat gala și Elena Stanciu a asigurat trasmisiunea live pe rețelele de socializare, aici puteți urmări partea 1, 2, și 3.

Jumbo Kids Party, autorul ploii vesele de baloane, a adus un plus de culoare și bucurie în sala de spectacol.

În timpul Galei Dansului, părinții elevilor Happy Steps au fost la fel de importanți ca și elevii lor, oferindu-le acestora susținerea și încurajarea necesare pentru a străluci pe scenă. În final, toți cei prezenți au fost recunoscători pentru această seară specială, care a fost plină de emoții, dans, aplauze, zâmbete și chiar lacrimi.

Gala Dansului Happy Steps a fost un eveniment de neuitat, care a adus împreună o comunitate frumoasă și pasionată de dans. Elevii Școlii de Dans Happy Steps au demonstrat că munca și pasiunea pot duce la realizări remarcabile, iar sprijinul oferit de oamenii speciali din comunitate a făcut posibil ca această seară să fie una de neuitat. Felicitări tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea Galei Dansului Happy Steps!

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …

Comments are closed.