Idei de activități în aer liber pentru sărbătorirea Zilei Copilului

Activitățile pentru sărbătorirea Zilei Copilului pot pune în dificultate părinții, mai ales atunci când aceștia rămân în pană de idei. Pe lângă evenimentele și activitățile organizate în diferite parcuri și locuri de joacă, fiecare familie poate opta să petreacă această zi minunată împreună și să facă lucruri care aduc bucurie tuturor celor mici și mari.

Un lucru important de luat în calcul atunci când organizăm activități pentru copii este să nu alegem noi ce ar vrea micuții să facă, în funcție de dorințele noastre. Așadar, înainte să stabiliți ce activități veți face pentru sărbătorirea Zilei Copilului, ideal ar fi să întrebați și copiii ce pereferințe au. Sau puteți alege împreună dintre următoarele idei:

Jocul de sărbătorire a Zilei Copilului – testul cunoașterii

Ce modalitate mai bună de a afla cât de multe știu copiii despre această zi și semnificația ei, decât un quiz despre 1 iunie? Încercați să puneți un chestionar amuzant pentru ca ei să cunoască și să realizeze importanța acestei zile. Nu contează dacă nu pot răspunde la multe întrebări, important este să afle de la voi cum a luat naștere această zi în lume.

Drumeție și picnic de Ziua Copilului

O activitate în familie, ideală pentru 1 iunie, zi liberă, poate fi o drumeție. Există o mulțime de trasee montane ușoare pe care le puteți parcurge împreună, copii și adulți, iar cei mici vor fi extrem de încântați să descopere natura. Mai mult, este o activitate de grup care ajută la dezvoltarea creativității celor mici și le sporește atenția pe termen lung. O masă pe iarba verde poate fi, de asemenea, o activitate distractivă și relaxantă pentru întreaga familie.

Vânătoarea de comori

Ascundeți un artefact valoros și luați fiecare o hartă care duce la diverse indicii. Singurul efort constă în crearea unei hărți palpitante și a unor indicii incitante și bizare, ceea ce face mult mai distractiv să ghiciți locația comorii.

Pinata cu provocări

Jocul, ca de obicei, implică să bateți o Pinata agățată într-un copac, până când aceasta se sparge. Umpleți pinata cu delicii pentru a-i face pe cei mici să se simtă încântați de tot efortul depus în joc. La urma urmei, trebuie să realizeze că rezultatele încântătoare vin doar cu perseverență. În plus, puteți pune în pinata bilețele cu diverse provocări, întrebări și activități. Va fi mai distractiv așa.

Dress-up în natură

Adunați frunze și rămurele din care puteți alcătui o ținută demnă de un om al naturii. Puneți-vă glori în păr și coronițe din ramuri, puneți imaginația la încercare și sigur va fi foarte distractiv la final.

Participați la evenimentele de ziua copiilor

Vor fi cu siguranță evenimente speciale găzduite în parcurile mari și în centrele orașelor pentru sărbătorirea Zilei Copilului. Evenimentele includ, de cele mai multe ori, diverse jocuri și activități pentru a implica copiii și a se distra. Jocurile sunt însoțite de premii și delicii pentru toți copiii. Ar putea avea, de asemenea, diverse alte activități, cum ar fi acte de dans și scenă, la care copiii pot participa și își pot prezenta talentele.

O călătorie în Calea Lactee

Mergeți la cel mai apropiat planetariu din oraș, dacă există așa ceva în orașul vostru, și admirați designul măreț al universului. Curiozitatea față de obiectele cerești este comună în rândul copiilor odată ce descoperă că există mult mai mult în existența lumii pe care o văd în jurul lor.

Parcuri de distracții

Doar spune acest cuvânt și vei vedea cum ochii copiilor se luminează de bucurie! Copiilor le va plăcea cu siguranță ideea, dar ține cont de faptul că nu ești singurul părinte sau profesor care plănuiește asta. Parcurile ar putea fi deja extrem de aglomerate sau biletele epuizate.. Așa că grăbește-te și rezervă-l acum!

Vânătoarea de forme

Plimbările în natură, în aer liber, la pădure sau munte sau chiar în parc sunt surse inepuizabile de distracție și educație. Privește cu atenție și vei găsi forme peste tot în jurul tău. Puncte bonus pentru reperarea formelor 3D, cum ar fi un cub, un cilindru sau o sferă.

Plimbarea culorilor

Găsiți articole pentru fiecare culoare din curcubeu (rețineți că este ROGVAIV). Primul care reușește să termine culorile curcubeului, poate primi o recompensă pe care o decideți împreună.

Plimbare ABC

Căutați elemente care încep cu fiecare literă a alfabetului. Primul care reușește să termine alfabetul, poate primi o recompensă pe care o decideți împreună.

O întâlnire cu bunicii

Cu toții am fi de acord cu gândul că copiilor le place să petreacă timpul cu bunicii lor. Deci, în această zi a copiilor, de ce să nu găzduiți o întâlnire cu bunicii în natură. Aceasta cu siguranță s-ar dovedi a fi o bună oportunitate ca cei mici să poată învăța din experiențele bunicilor lor.

Vezi si

De ce nu e bine să îți pui hainele în dulapul din camera de hotel imediat cum ajungi acolo

Nimic nu se compară cu sentimentul de a ajunge în camera de hotel după un …

Comments are closed.