duminică, 3 decembrie , 2023

În ce țară din Europa se fură la greu din buzunare? Băieții „te fac” pe față, ține bine de portofel

Furtul este o practică răspândită în întreaga lume și nu e țară unde să nu fii expus riscului de a cădea pradă hoților puși pe căpătuială din astfel de activități, doar că există analize ce ne indică statele unde ai cele mai mari șanse să ajungi într-o astfel de situație.

În mod bizar, o destinație turistică de top este și țara în care riști să fii furat pe față, de hoții de buzunare extrem de abili.

E vorba de frumoasa Italie, care anual găzduiește milioane de turiști, dar și numeroase personaje dubioase, cu gânduri nu tocmai bune, de a pune mâna pe banii celor prea ocupați să-și facă poze și să se bucure de pizza și paste.

Atenție, ți se fură banii de sub nas, în timp ce ești la masă sau faci poze

Ei bine, conform raport publicat de experții în compararea asigurărilor de călătorie de la Quotezone.co.uk și citat de Euronews, în Italia, mai mult decât în orice altă destinație europeană, trebuie să fii cu ochii pe buzunar, ca să nu ajungi apoi în situații disperate, de a rămâne neajutorat, fără bani, într-o țară străină.

 

Compania a folosit recenzii ale călătorilor pentru a calcula numărul de mențiuni legate de hoți de buzunare la primele cinci atracții turistice din fiecare țară. Prin urmare, raportul se bazează pe mărturiile celor ce au avut parte de astfel de experiențe neplăcute în timp ce se bucurau de un sejur în Italia.

Atenția trebuie să fie sporită considerabil în zonele aglomerate și foarte populare, unde hoților le este extrem de ușor să se apropie de tine, dat fiind faptul că e aglomerație și să-ți sustragă bunurile, eventual chiar și ceasul de la mână, dacă te lași prea mult furat de peisaj.

De asemenea, avantajul infractorilor care fură în zonele aglomerate este că hoții se pot face imediat nevăzuți, fiindu-ți foarte dificil să mai identifici cine era lângă tine acum câteva secunde, din moment ce treci pe lângă zeci și sute de figuri într-un interval de timp extrem de scurt.

Acestea fiind spuse, ai grijă la buzunare, dar nu doar în Italia. Oriunde te poți trezi într-o astfel de situație de nedorit, așa că e mai bine să fii precaut.

Sursa: https://playtech.ro/2023/in-ce-tara-din-europa-se-fura-la-greu-din-buzunare-baietii-te-fac-pe-fata-tine-bine-de-portofel/

Vezi si

Ce au căutat românii pe Internet în 2023?

În 2023, românii care au navigat pe Internet au realizat căutări variate de cuvinte cheie, …

Comments are closed.