Meditatii gratuite la matematica pentru elevii de liceu din regiunea Moldovei

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le meditații gratuite la matematică, chimie și fizică

Deși cursurile se adresează în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează, participanților nu li se solicită niciun fel de angajament față de universitatea ieseana.

Meditațiile la matematică vor fi organizate prin Departamentul de Matematică și se vor desfășura în perioada 6 aprilie – 8 iunie, în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 9:00 – 11:00, în Amfiteatrul A6, situat în clădirea principală a Universității.

În ceea ce privește meditațiile la chimie, acestea vor fi organizate prin Departamentul de Chimie și se vor desfășura în campus, în perioada 13 aprilie – 8 iunie 2024, tot în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 8:00 – 10:00.

 USV Iași a organizat pentru prima dată pregătire la matematică, anul trecut, iar în decursul celor trei luni, orele de meditație la matematică au fost frecventate de peste 120 de tineri din toată zona Moldovei.

Vezi si

Pățania jenantă a unui vasluian. S-a urcat pe o poartă înaltă de peste 6 metri și nu s-a mai putut da jos

  Un bărbat din Bârlad le-a dat de lucru noaptea trecută pompierilor din oraș, după …

Comments are closed.