sâmbătă, 13 iulie , 2024

Metoda necunoscută de majoritatea șoferilor prin care putem identifica vârsta reală a unei mașini și eventualele accidente suferite

Chiar dacă nu avem acces la documentele unei mașini, există o modalitate simplă și rapidă de a afla data fabricației acesteia.

După cum știm, o mașină uzată este foarte probabil să ascundă diverse defecte, care pot fi totuși depistate dacă știți să decodați numere, simboluri și semne care sunt de obicei la vedere.

Așadar, în cazul în care aveți îndoieli cu privire la vârsta unei mașini, trebuie să știți că există o modalitate simplă și rapidă de a o confirma, chiar dacă nu aveți acces la documentele oficiale ale mașinii.

Există o inscripție mică pe parbriz sau eventual pe geamurile laterale, prin care putem identifica data de fabricație a geamului și prin extensie a vehiculului.

Desigur, există și cazul în care data fabricării este scrisă într-o formă codificat, cum ar fi cu litere mici care indică luna de producție (de exemplu, trei puncte pentru luna martie) și un număr care corespunde anului (de exemplu, 2 pentru 2002).

În circumstanțe normale, data de fabricație a panoului de sticlă va fi apropiată de cea a mașinii, deoarece în caz contrar este cel mai probabil să fi fost spart și înlocuit.

Deși spargerea unui parbriz și, prin urmare, înlocuirea acestuia nu este un fenomen deosebit de rar, este de natură să indice implicarea mașinii într-un accident grav.

Prin urmare, în cazul în care detectăm vreo discrepanță, ar trebui să verificăm cu atenție restul caracteristicilor vehiculului pentru a exclude sau nu posibilitatea ca acesta să fie implicat într-un accident.

Vezi si

De ce trebuie evitate alcoolul și cafeaua pe timp de caniculă. Sfaturile medicilor specialiști pentru zilele de arșiță

  Pe timp de caniculă, suntem sfătuiți să ţinem cont de anumite recomandări ale specialiştilor …

Comments are closed.