Pățania jenantă a unui vasluian. S-a urcat pe o poartă înaltă de peste 6 metri și nu s-a mai putut da jos

 

Un bărbat din Bârlad le-a dat de lucru noaptea trecută pompierilor din oraș, după ce s-a urcat pe o poartă înaltă de peste 6 metri și nu s-a mai putut da jos de acolo.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit joi, 11 aprilie 2024, cu două autospeciale, între care și o autospecială cu platformă de lucru la înălțime, pentru salvarea unui bărbat care se urcase pe una dintre porțile de acces în fosta Întreprindere de Rulmenți Bârlad.

„La fața locului a intervenit o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, precum și un echipaj din cadrul IPJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat urcat pe o poartă de acces, la o înălțime de peste șase metri. Bărbatul urcat pe poartă nu putea coborî în siguranță, întrucât zona era una destul de instabilă. Pentru salvarea bărbatului, pompierii au folosit autospeciala de lucru la înălțime. Bărbatul a fost coborât în siguranță, după care a fost predat echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

 Bârlădeanul a fost luat de poliție pentru ca acesta să le explice motivul care l-a determinat să comită gestul necugetat.

 

fotografie simbol

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …

Comments are closed.