Polițistă din Vaslui în Congo. Din banii de diurnă, Luminița le cumpără copiilor africani mâncare

O polițistă din Vaslui trimisă într-o misiune de menținere a păcii în Congo a fost felicitată de Poliția Română pentru activitatea sa. Ea obișnuiește să-și dea aproape toți banii din diurnă pentru a cumpăra alimente copiilor africani.

Luminița Drăgușanu, agent principal în Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, se află de doi ani într-o misiune de menținere a păcii în Republica Congo, timp pe care și l-a dedicat în cea mai mare parte copiilor africani.

Luminița cheltuiește aproape toată diurna sa pe mâncare pentru copiii de acolo și vizitează mereu orfelinatele din Congo, unde face mereu donații, potrivit Vremea Nouă.

Ea este Luminița! Un om minunat! Absolut minunat! Luminița este din Vaslui, iar momentan se află la mii de kilometri de casă, dar la datorie. Ea reprezintă România într-o misiune de menținere a păcii în Republica Congo. De 2 ani de zile ea vizitează orfelinatele din Congo și donează de fiecare dată bani pentru a-i ajuta pe cei mici.

În fiecare lună, din diurna pe care o primește, Luminița le cumpără copiilor alimente. Pe lângă sarcinile zilnice, Luminița a ales să și ajute. Pentru că acei copii chiar au nevoie! Ce poate fi mai frumos și nobil? Felicitări, Luminița! Misiune ușoară în continuare!”, a scris Poliția Română despre agenta din Vaslui.

Vezi si

Pățania jenantă a unui vasluian. S-a urcat pe o poartă înaltă de peste 6 metri și nu s-a mai putut da jos

  Un bărbat din Bârlad le-a dat de lucru noaptea trecută pompierilor din oraș, după …

Comments are closed.