Primăria continuă asfaltarea străzilor degradate din municipiul Vaslui

Joi și vineri vor fi executate lucrări de reabilitare/ modernizare ale carosabilului pe strada Kogălniceanu, pe tronsonul de drum cuprins între intersecția cu strada Donici și până în fața Judecătoriei. Primăria municipiului Vaslui face apel la înțelegere din partea participanților la traficul rutier, precum și la toți cetățenii, pentru disconfortul creat în toată această perioadă, când mai multe străzi din oraș trec printr-un amplu proces de modernizare.

După bulevardul Traian și o parte din strada Călugăreni, Primăria Vaslui continuă lucrările de reabilitare a carosabilului din oraș. De data asta este vorba despre porțiunea de drum din fața Liceului “Mihail Kogălniceanu” până în fața Judecătoriei. Pentru că vorbim de o stradă unde vasluienii își lasă parcate mașinile pe carosabil, autoritățile locale fac un apel către aceștia să-și mute autovehiculele pentru ca firma care se ocupă de asfaltare să nu întâmpine greutăți.

“Continuând lucrările de refacere a carosabilului, vă aducem la cunoștință că în zilele de 22 și 23 iunie (joi și vineri), între orele 08.00 – 18.00, pentru executarea lucrărilor de pregătire și asfaltare, se va închide str. Mihail Kogălniceanu, de la intersecția cu str. Donici până la intersecția cu str. Spiru Haret.  Rugăm conducătorii auto să elibereze partea carosabilă de mijloacele auto parcate, să evite folosirea traseului supus atenției în zilele și intervalele orare menționate, utilizând rute alternative. În această perioadă, echipaje ale Poliției Locale vor acorda sprijin conducătorilor auto și echipelor de intervenție asupra carosabilului. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat de aceste lucrări!”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Vaslui.

Primăria continuă asfaltarea străzilor degradate din municipiul Vaslui

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …

Comments are closed.