S-a reluat circulația pe DN 11A Bârlad – Podu Turcului si pe DN 24A Murgeni – Huși

 Secția Drumuri Naționale Bârlad a lucrat întreaga noapte (26-27 noiembrie) pentru deblocarea DN 11A, Bârlad – Podu Turcului, închis de ieri din cauza viscolului puternic. Odată cu acest sector, utilajele DRDP Iași au intervenit și pentru reluarea circulației și pe celelalte două drumuri naționale închise din județul Vaslui:  DN 24A, km 32+000 – 96+000 (Murgeni – Huși) și  DN 26, km 81+000 – km 96+000 (Blăgești – Murgeni). Pe aceste sectoare, echipele SDN Bârlad au mobilizate patru autofreze, cinci autobasculante dotate cu lamă și material antiderapant și trei utilaje multifuncționale de tip Unimog.

De asemeni, Secția Drumuri Naționale Bârlad a lucrat azi noapte și la DN 11A, Bârlad – Podu Turcului, închis de ieri din cauza viscolului puternic, care a fost deschisastăzi la ora 6.00. Pe aceste sectoare, echipele SDN Bârlad au mobilizate patru autofreze, cinci autobasculante dotate cu lamă și material antiderapant și trei utilaje multifuncționale de tip Unimog.

„Menționăm că, în continuare, echipele DRDP Iași a depun eforturi pentru redeschiderea celor trei tronsoane blocate de viscol în județul Vaslui. Pe timpul nopții, ca de altfel pe întreaga perioadă marcată de Cod galben și Cod portocaliu de ninsori și viscol, pe întreaga rețea de drumuri din județul Vaslui s-a acționat fără întrerupere”, a transmis conducerea SDN Bârlad.

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …

Comments are closed.