Statii noi de autobuz in Vaslui

Transurb Vaslui înființează mai multe stații de autobuz.

O stație va fi înființată pe strada Călugăreni (DN15), în dreptul imobilului nr.209, cu staţie reciprocă pe sensul opus. O altă stație va fi organizată în Viişoara pe strada Cornului şi respectiv în Bahnari, în zona intersecţiei străzii Viilor cu strada Carpaţi, cu staţie reciprocă pe sensul opus de mers.

Necesitatea înfiinţării acestor staţii a fost discutată şi aprobată în cadrul şedinţei comisiei de circulaţie. Prin urmare, Direcţia de Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei Vaslui a întocmit şi înaintat documentația pentru acordarea avizului de către Poliţia Rutieră.

 În urma analizării documentaţiei elaborate, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vaslui, a acordat avizul favorabil.

După înfiinţare, autoritatea administraţiei publice locale ale municipiul Vaslui, va lua măsuri pentru instalarea, aplicarea şi întreţinerea mijloacelor de semnalizare rutieră şi a echipamentelor destinate siguranţei circulaţiei

Potrivit legislației în vigoare, amplasarea şi amenajarea staţiilor pentru oprirea vehiculelor care efectuează transportul de persoane se stabileşte de către autorităţile administraţiei publice locale cu avizul Poliţiei Rutiere.

Vezi si

Cei mai putini muncitori straini din tara lucreaza la Vaslui

In județul Vaslui lucrează în prezent cei mai puțini muncitori străini din țară, 449. Dacă …

Comments are closed.