Un bărbat de 71 de ani stă închis în casă de 55 de ani pentru că îi este frică de femei: “Vreau să mă asigur că nu se vor apropia de mine”

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, suferă de o frică atât de mare de femei încât trăiește în izolare de la vârsta de 16 ani și în decursul anilor și-a ridicat în jurul locuinței un gard înalt, ca să nu aibă contact cu vreo femeie și nici măcar să vadă una.

Callitxe Nzamwita, în vârstă de 71 de ani, spune că a construit un gard în jurul casei sale din Rwanda pentru a se asigura că femeile “nu se vor apropia de mine”, deoarece îl fac să se simtă foarte speriat.

Bărbatul are grijă ca gardul să fie securizat, astfel ca nimeni să nu poate intra în curte fără acordul lui, potrivit presei sud-africane citată de Daily Mirror.

“Motivul pentru care m-am izolat și am un gard în jurul casei mele este că vreau să mă asigur că femeile nu se vor apropia de mine”, a declarat Callitxe.

El a povestit reprezentantele sexului frumos îl fac să se simtă „foarte speriat”.

“Vreau să mă asigur că femeile nu se vor apropia de mine”

O vecină a spus că rar l-a văzut părăsind curtea și doar atunci când nu erau oameni în preajmă. Dar, în ciuda fricii lui, femeile sunt cele care îl ajută să supraviețuiască.

“Deși îi este frică de noi, noi suntem cele care îl ajută să aibă de mâncare și îi ducem lucruri de care are nevoie. Când încerci să-l ajuți, nu vrea să ne apropiem sau să vorbim cu el.

De regulă, îi aruncăm lucruri peste gard, apoi vine și le ia. Nu ne lasă să ne apropiem de el, dar acceptă de la distanță ceea ce îi oferim”, a mai spus vecina bărbatului.

Vezi si

De ce nu e bine să îți pui hainele în dulapul din camera de hotel imediat cum ajungi acolo

Nimic nu se compară cu sentimentul de a ajunge în camera de hotel după un …

Comments are closed.