duminică, 3 decembrie , 2023

Vasluienii sunt chemați pe stadion! CSM se poate califica în Liga a 3-a.

Clubul de fotbal vasluian CSM Vaslui îi cheamă pe vasluieni alături de echipa orașului la meciul de sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18:00, când CSM joacă cu Moldova Cristești manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a.

„Am intrat în săptămâna decisivă!”, scriu cei de la CSM Vaslui, care îi îndeamnă pe vasluieni să fie alături de echipa de fotbal a municipiului Vaslui într-un moment foarte important: „Hai alături de noi! Să arătăm că și la Vaslui se umple stadionul! Împreună promovăm!”.

După un sezon excelent în Liga  IV-a, CSM Vaslui va disputa sâmbătă, 17 iunie, meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, cu Moldova Cristești. Meciul începe la ora 18:00, pe stadionul Municipal.

„CSM Vaslui a obținut victorii pe linie în Liga 4, disputând 26 de meciuri, pe care le-a câștigat pe toate! În ultima etapă a play-off-ului, fotbaliștii noștri s-au impus cu scorul de 5-1 în fața echipei Flacăra Muntenii de Sus. Campioana județului Vaslui a trecut de borna de 100 de goluri marcate în sezonul regular, golaveraj 104-13. În play-off, băieții noștri au avut o medie de aproape 5 goluri per meci, golaveraj 29-3. Le dorim mult succes în „dubla” cu Moldova Cristești, campioana județului Iași, la barajul de promovare în Liga 3!”, au scris cei de la clubul vasluian.

Vezi si

Ziua Nationala va fi sarbatorita la Vaslui

Primăria Vaslui organizează spectacole de Ziua Națională doar  cu artiști și formații locale, în afirmare: Printre …

Comments are closed.