Ambasadorul Chinei în România vine la “Topul Firmelor” – Vaslui, editia 2019

Articol publicat de Echipa SmileFM la 9 octombrie 2019

 Peste trei sãptãmâni, pe 31 octombrie, câteva sute de oameni de afaceri din judetul Vaslui, politicieni si parlamentari, reprezentanti ai administratiei publice locale, dar si invitati speciali, cum sunt ambasadorul Chinei în România si ambasadorul României în Republica Moldova, participã la marele eveniment al mediului de afaceri local, Topul firmelor vasluiene, editia 2019.

ionel-constantin7788

Va fi o organizare de exceptie, anuntã încã de pe acum presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agriculturã Vaslui, Ionel Constantin, locatia în care se va desfãsura evenimentul fiind aceeasi de anul trecut, restaurantul Tosca, din municipiul resedintã, potrivit vremeanoua.ro.

O editie în care oamenii de afaceri vasluieni vor lua contact cu reprezentantii universitãtilor iesene, cum este cazul prof.univ.dr. Viorel Scripcariu, rectorul Universitãtii de Medicinã si Farmacie, care a acceptat invitatia de a participa la Topul Firmelor, dar si alte somitãti din mediul universitar.

Din mediul economic national, vin la top presedintii camerelor de comert din Botosani, Iasi sau Neamt, dar si presedintele Camerei de Comert si Industrie din Republica Moldova, în fruntea unei delegatii de zece oameni de afaceri din tara vecinã.

Se vor acorda premii speciale pentru mai multi elevi olimpici din judet, dar si pentru studenti din R.Moldova, care îsi fac studiile la Iasi, ca un semn al dorintei de apropiere între românii de pe cele douã meleaguri.