marți, 27 septembrie , 2022

31 de elevi și profesori din județ, depistați cu COVID-19 în prima săptămână de școală

După cum arată cea mai recentă situație centralizată la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui pentru săptămâna trecută, adică prima săptămână după revenirea din vacanța impusă de Guvern din cauza pandemiei de COVID-19, s-au înregistrat doar 31 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în unitățile școlare din județ.

Astfel, potrivit reprezentanților ISJ Vaslui, în cele cinci zile de cursuri (8-12 noiembrie), vorbim despre 11 elevi confirmați pozitiv, în timp ce alți 42 se află în carantină (au intrat în contact cu persoane bolnave), și 20 de angajați (18 cadre didactice și 2 cadre didactice-auxiliare), dintre care 4 profesori au predat cursuri în sistem online, iar alți 3 au intrat în concediu medical.

În respectiva situație întocmită de reprezentanții ISJ Vaslui se arată că, din cauza infectărilor confirmate în rândul copiilor și a angajaților, vineri, 12 noiembrie, un număr de 6 clase totalizând 171 de elevi desfășurau cursuri în sistem online.

Sursa : http://www.monitoruldevaslui.ro/2021/11/31-de-elevi-si-profesori-din-judet-depistati-cu-covid-19-in-prima-saptamana-de-scoala/

Vezi si

Au venit banii pentru recenzori!

3.865.000 lei este suma totală alocată județului Vaslui de către Guvern pentru plata persoanelor implicate în …