sâmbătă, 4 decembrie , 2021

50 Cent feat Kendrick Lamar – We Up (videoclip)

50 Cent vine cu noul videoclip pentru inca un single de pe viitorul sau album. We Up e un featuring cu Kendrick Lamar, iar clipul prezinta, evident, high-life-ul vietii de rapper, totul fiind filmat intr-o vila luxoasa din Los Angeles care priveste de sus intreg orasul.

50clip

Nu puteau lipsi nici fetele sau obiectele de mare lux, dar nici castile pe care le promoveaza 50 Cent, SMS Audio. Regizat de Eif Rivera, clipul e totusi cuminte, cu cadre in care vedem orasul LA de sus, pe 50 cantand sau pe cei doi stand pe la piscina. Evident nu putea sa lipseasca ingredientul oricarui videoclip rap care se respecta, o masina ultra scumpa.

Haideti sa il urmarim mai jos.

[youtube id=”-6jhuhsG-7w” width=”600″ height=”350″]

50 Cent va lansa, in final, albumul Street King Immortal, undeva in prima jumatate a anului acestuia. Dupa ce ar fi trebuit sa avem un nou disc din partea lui inca din 2011, abia anul acesta am putut asculta primele piese si avem garantia ca rapperul revine.

Primul single lansat oficial a fost New Day, un featuring cu Alicia Keys si Dr. Dre, la care si-a adus aportul pe partea de productie Eminem insusi, seful Shady Records prin care acest nou disc va fi lansat. Mai departe, 50Cent a dat lovitura cu My Life, un track la care si-au adus aportul solistul Maroon 5, Adam Levine si Eminem, iar recent rapperul ne-a oferit o noua portie din Street king Immortal cu piesa Major Distribution unde i-a cooptat pe Snoop Dogg si Young Jeezy. Desi initial Street King Immortal ar fi trebuit sa cuprinda si influente dance sau rock, 50 Cent s-a razgandit si a inceput sa colaboreze cu producatori ca Alex da Kid, Cardiak, Hit-Boy si Jim Jonsim, pentru o directie clasica rap pentru cel de-al cincilea material de studio.

Va place noua piesa 50 Cent? Credeti ca poate 50 sa aiba din nou super succes?

Sursa: Urban.ro

Vezi si

Sickotoy x Iraida – Maria | videoclip