miercuri, 27 octombrie , 2021

7 lucruri surprinzătoare pe care felul cum arăți le dezvăluie despre tine

Numeroase studii au arătat că există o puternică legătură între trăsturile și structura corpului unei persoane și personalitatea acesteia. Mai multe, anumite detalii ale apectului fizic, spun specialiștii, sunt un semn al nivelului sănătății persoanei respective.

ochelari

 

1.Oamenii pot spune multe lucruri despre personalitatea văzând o simplă fotografie cu tine

Un studiu făcut pe mai mult de 100 de persoane a demonstrat că oamenii pot spune foarte multe lucururi despre personalitatea unei persoane complet străine, doar privind o poză. În mod surprinzător caracteristicile formulate de aceștia s-au dovedit a fi foarte aproape de realitate.

2.Oamenii pot spune cât ești de rezistent fizic după structura osoasă a feței

Oamenii de știință au realizat de curând un studiu în cadrul căruia cerea mai multor persoane să analizeze fizionomia unor indivizi și să spună cât de puternici par cei din imagini.

Așa cum era poate de așteptat, personele cu o structură osoasă a feței mai proeminentă au fost catalogate ca fiind mai puternice.

3.Femeile sunt atrase de bărbații ”mai masculini” atunci când sunt la ovulație

Studiile arată că până și femeile care au o relație cu bărbați cu o fizionomie mai slab masculinizată, atunci când sunt ovulație se simt atrase de alți bărbați ale căror trăsături sunt evident și puternic masculine, pline de bărbăție.

4.Fizionomia ta spune multe despre sănătatea ta

De exemplu, ridurile proeminente pot fi semnul unei inimi slabe. Oamenii care arată mai tineri decât sunt de fapt prezintă un risc semnificativ mai mic să dezvolte o boală de inimă.

5.Doctorii îți pot spune dacă ești bolnav doar privindu-ți ochii

Medicii pot diagnostica i mulțime de boli, doar privind cu atenție ochii pacientului. Punctele roșii pe retină pot fi, de exemplu, un semn de diabet

6.La bărbații, lungimea degetelor este asociată cu lungimea penisului

Studiile arată că lungimea degetului arătător este corelată cu lungimea penisului. Asta pentru că testosternul influențează atât creșterea degetului arătător, cât și pe cea a penisului.

8.Înălțimea poate dezvălui riscul de cancer

Există studii, deși nu au fost aprofundate, potrivit cărora persoanele mici de înălțime ar prezenta un risc mai mic de a dezvolta cancer. Acest lucru este explicat de nivlul scăzut al hormonilor de crește, care ar favoriza și creșterea anumitor tumori.

Vezi si

Descoperire impresionantă sub podeaua Bisericii fortificate din Miercurea Sibiului

Cripte, oseminte și trasee ale fostelor biserici au fost descoperite sub podeaua Bisericii Evanghelice Fortificate …