sâmbătă, 13 aprilie , 2024

Accident grav la Bârlad: Ambii șoferi răniți și transportați la spital

Un accident rutier a avut loc în municipiul Bârlad, județul Vaslui, în zona intersecției străzilor 1 Decembrie și Slt. Marin Lucian.

Potrivit poliției, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Vaslui, a condus un autoturism înmatriculat în județul Vaslui și nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea”, acroșând un alt autoturism (taxi) condus de un bărbat de 41 de ani, din Bârlad, care se deplasa pe drumul cu prioritate.

Din fericire, ambii conducători auto au supraviețuit, dar au suferit traumatisme cranio-cerebrale și contuzii. Aceștia au fost transportați la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale. Testele alcoolscopice efectuate au arătat că ambii conducători auto nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE: VIDEO | Din accidentul de la Bârlad, ambii șoferi au ajuns răniți grav la spital!

 

 

Vezi si

Au început înscrierile pentru observatori la alegerile locale și europarlamentare

Persoanele care doresc să se înscrie ca observatori la alegerile locale și europarlamentare din 9 …

Comments are closed.