Video: Belgianul care și-a înscenat moartea și a apărut la propria înmormântare cu elicopterul, o farsă memorabilă pentru apropiați

Un bărbat din Belgia a pus la cale o farsă care a șocat și amuzat în același timp apropiații săi. David Baerten, în vârstă de 45 de ani, a înscenat propria moarte și a apărut la propria înmormântare cu un elicopter.

Baerten, creator de conținut pe TikTok, a spus că a decis să facă această farsă pentru a vedea cui îi păsa cu adevărat de el și pentru a le da apropiaților o lecție.

Vestea morții lui Baerten a fost dată de unul dintre copiii săi, care a postat un omagiu pe o rețea socială. Ulterior, au fost postate și detaliile legate de înmormântare. Falsa înmormântare a avut loc în apropiere de orașul Liege, iar zeci de persoane s-au adunat la locul stabilit. Dar când ar fi trebuit să înceapă ceremonia, în zonă a aterizat un elicopter, iar “mortul” și o echipă de filmare au sărit din elicopter în mijlocul procesiunii.

Unii au fost extrem de fericiți pentru “întoarcerea din morți” a bărbatului, alergând spre el pentru a-l îmbrățișa, dar alții au rămas uluiți în parcare, nevenindu-le a crede că trăiesc una ca asta. Au fost și persoane care s-au arătat șocate de cele întâmplate, iar nemulțumirea lor l-a forțat pe Baerten să dea explicații. El a spus că a pus la cale toată povestea pentru că nu-i plăcea felul în care se purtau o parte din membrii familiei și prieteni.

Baerten a spus că, după farsă, a fost contactat de mai mulți apropiați, ceea ce pentru el a însemnat că toată povestea și-a atins scopul. În timp ce Baerten nu a lansat încă un videoclip complet cu farsa lui, un alt utilizator TikTok a surprins reacțiile din momentul aterizării elicopterului și îmbrățișările primte de bărbat. Farsa lui Baerten va fi cu siguranță ținută minte mult timp de acum înainte.

 

Vezi si

Un elicopter va imprastia substante pentru combaterea tantarilor din Vaslui

Meteorologii avertizează că temperaturile vor depăși 34 de grade la umbră, zilele următoare. Pe fondul …

Comments are closed.