Accident la intrarea în municipiul Bârlad

Putin a lipsit ca un accident rutier care s-a produs la intrarea în Bârlad dinspre Tecuci, sã nu se termine cu o tragedie. Un sofer de 65 de ani, din comuna Vinderei a intrat într-o depãsire neregulamentarã, acrosând un autorturism condus de un sofer de 44 de ani, tot din comuna Vinderei, localitatea Docãneasa, care se încadrase corect si semnala cã vireazã stânga, pentru a-si duce fiica la Liceul „Eminescu”, unde învatã.

accident

 

 Soferul de 44 de ani si fiica sa, de 18 ani, au ajuns la spital, iar soferul de 65 de ani, vinovat de producerea accidentului, are dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã.

Mai mult, acesta este bãnuit cã face taximetrie pirat, transportatorii care fac curse regulate Vinderei – Bârlad au fãcut mai multe plângeri pe numele lui, în care îl dau drept „pirat”, care ia cãlãtori din statie înainte de plecarea microbuzelor, scrie  Vremea Nouă.

Ieri dimineatã, în jurul orei 8:00, la intrarea în municipiul Bârlad, în intersectia strãzii Tecuciului cu strada Mihai Eminescu, ce duce spre Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”, s-a petrecut un grav accident de circulatie. Douã autoturisme în care se aflau sase persoane, au fost implicate în acest eveniment rutier, printre ele fiind si doi copii, de vârstã prescolarã.

Ambele masini mergeau în aceeasi directie, dinspre Tecuci spre centrul Bârladului. În fatã se aflã autoturismul VS 24 DNS, care s-a încadrat corespunzãtor si a semnalizat stânga pentru a efectua virajul spre strada Mihai Eminescu. Din spatele sau, autoturismul VS 03 WOZ a efectuat o manevrã neregulamentarã de depãsire, acrosînd cu partea stânga fatã, prima masinã.

„În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un gard de beton, rezultând rãnirea a trei persoane, care au fost transportate la spitalul din Bârlad: soferul din prima masinã (VS 24 DNS), în vârstã de 44 ani, o pasagerã din acelasi autoturism, în vârstã de 18 ani, iar din celalaltã masinã, a fost rãnitã o femeie de 58 de ani. Toate aceste persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijire. Soferul din masina responsabilã de accident are 65 de ani si este din comuna Vinderei. Ambii soferi au fost testati alcoolscopic, rezultatul arãtând cã acestia nu consumaserã bãuturi alcoolice. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Soferul de 44 de ani, din localitatea Docãneasa si fiica acestuia, de 18 ani, au rãmas la spital pentru investigatii, fiind politraumatizati prin accident rutier.

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …