sâmbătă, 13 iulie , 2024

Accident provocat de un șofer beat și fără permis!

Un individ din Vaslui a intrat în atenția autorităților după ce s-a suit la volanul unei mașini, deși nu deținea permis de conducere și, colac peste pupăză, mai era și bine ”afumat”.

politist test alcool

”Joi, 18 martie a.c., ora 19:30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, în urma căruia nu au rezultat victime, pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Vaslui (suburbia Rediu). În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au depistat și identificat un bărbat de 45 ani, din municipiul Vaslui, care ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice. Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că bărbatul depistat conducând autoturismul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vineri, 19 martie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de emitere a unei măsuri preventive.Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Sursa: https://estnews.ro/2021/03/21/accident-provocat-de-un-sofer-beat-si-fara-permis/

Vezi si

Au început înscrierile la liceu

Elevii, împreună cu părinții și diriginții, trebuie să completeze, astazi, 12 iulie, dar și in …