Ai bărbatul perfect lângă tine? Crezi?

4 tipuri de bărbați de care să te ferești!

4 tipuri

Posesivul

Cum îl recunoști? E tipul acela de bărbat care se uită cam urât la chelnerul care ți-a zâmbit când ți-a luat comanda, care insistă să-ți schimbi medicul ginecolog (cam arătos, ce-i drept), pentru că a auzit el de femei abuzate la ceas de seară în cabinet, și care e sincer deranjat de faptul că verișorul tău din Argentina vine să stea la tine două săptămâni. Nu te vei prinde din prima că e cam posesiv, dar când îl vei întâlni “întâmplător” în oraș de două ori într-o săptămână, acesta este indiciul tău că trebuie să pui punct relației.

Lipiciosul

E tipul acela, sexy și ușor boem, pe care-l găsești cu tot cu bagaje și câinele rămas din “partajul” cu iubita trecută, la tine în sufragerie, după fix a treia întâlnire. Când îți spune că te-a așteptat atât de mult, că nu mai vrea să piardă nicio secundă departe de tine, e atât de convingător, încât începi să te uiți după invitații de nuntă și rochii de mireasă. Nici când își dă demisia săptămâna următoare nu clipești, dar începe să te pună pe gânduri faptul că nu pare să aibă alt țel în viață decât să te aștepte pe tine acasă, proptit în fotoliul tău!? preferat. Din când în când, mai menționează vreun proiect ambițios, dar când vorbește despre scenariul pe care vrea să i-l trimită lui Steve McQueen, e timpul să-l trimiți și tu la plimbare.

Trădatul

E băiatul acela despre care se spune că n-a avut noroc în dragoste. Prima nevastă nu l-a înțeles, iubirea vieții lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten, iar ultima relație s-a terminat cu psihoterapie. N-ai aflat asta de la el, desigur, ci de la un prieten comun, care te-a asigurat că-i doar un băiat bun care a avut ghinion.

Dar nu va trece mult până vei observa că iubitul tău trădat e cam marcat. Încet-încet, va găsi câte ceva rău de spus despre fiecare dintre prietenele tale, căci a rămas ferm convins că nu te poți încrede în femei, ceea ce, draga mea, crede în secret și despre tine. Și va avea grijă să ți-o spună cu prima orazie, la vreo discuție mai aprinsă. Mai bine tai răul de la rădăcină, nu crezi?

Egoistul

Știe că ai un copil, dar nu are vreo dorință să-l cunoască, nu-i place cățelul tău și nu pare interesat deloc de jobul tău. E drept ca te sărută ca în filme, e deștept, umblat, citit și educat, dar…ce rost are? Deja te vezi de 5 luni cu el și fiecare întâlnire decurge după același scenariu. Relația asta merge doar cum vrea el și nu înainte. Așa că scutește-te de niște antidespresive și anxiolitice și pune punct, înainte ca relația cu tipul fermecător să te coste ani buni de terapie!

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …