miercuri, 8 decembrie , 2021

Alb Negru feat. Ralflo & Rares – „Zile”

Dupa succesul pe care l-au avut, cu piesa „Mi-e sete de tine”, ei spera sa dea din nou lovitura, in aceeasi formula, adica Alb Negru feat. Ralflo & Rares (Free Deejays).

Alb_Negru_feat_Ralflo_Rares_Free_Deejays_6ee29992fc

Cei 4 baieti talentati si-au dorit astfel, sa continue frumoasa poveste pe care au inceput-o cu „Mi-e sete de tine”, piesa pe care au lansat-o in perioada in care Kamara incerca sa o cucereasca pe actuala lui sotie, Oana (K.I.M) Putin timp mai tarziu, fiind deja indragostit pana peste cap de Oana, Kamara a compus versurile piesei „Zile”.

„Ma intorceam de la Oana, din Paris si eram foarte plictisit in avion. M-au lovit brusc versurile de la refren si nu mai imi ieseau din cap” spune Kamara.

Ajuns in Romania, artistul si-a convocat prietenii si usor, usor piesa s-a dezvoltat. Ralflo a facut muzica, Andrei si Rares (de la trupa Free Deejays) au tras imediat vocile si piesa a fost gata.

„Odata ce pui mult suflet intr-o piesa, nu are cum sa nu iasa asa cum iti doresti! Sincer, aceasta piesa a iesit chiar mai bine decat ne asteptam! Speram sa placa publicului, poate chiar mai mult decat „Mi-e sete de tine” Eu m-am simtit foarte inspirat! ” a declarat artistul.

[youtube id=”nxa6TyMZB2s” width=”600″ height=”350″]

Vezi si

ANDRÉ x Iuliana Beregoi – Moșule ce tânăr ești | videoclip