sâmbătă, 18 septembrie , 2021

Alex Gaudino feat Nicole Scherzinger – Missing You (videoclip)

Alex Gaudino si cea mai sexy pisicuta din Pussycat Dolls au lansat un videoclip pentru track-ul lor de sfarsit de vara „Missing you”.

nicole scherzinger alex gaudino missing you 2013

Unul dintre cei mai cunoscuti DJ din Italia a colaborat cu una dintre cele mai cunoscute voci din lume: Alex Gaudino si Nicole Scherzinger. Desi era o piesa potrivita pentru vara si videoclipul a fost filmat la finalul lunii iulie, materialul final a fost lansat abia zilele trecute.

„Missing you” a fost regizat de Paul Boyd si incepe cu un dansator de strada care incearca sa atraga atentia unei femei. Se apropie si incep sa petreaca mult timp impreuna. Vezi mai jos continuarea!

[youtube id=”1qf91PKPYOw” width=”600″ height=”350″]

Missing You” este un single extras de pe „Doctor Love”, cel mai recent album lansat de Alex Gaudino pe 12 martie. Melodia de mai sus a fost lansata pe iTunes in urma cu doua zile si va recomandam sa o cumparati daca va place!

Intre timp, cariera lui Nicole Scherzinger este intr-un impas de la plecarea din Pussycat Dolls deoarece nu reuseste sa obtina niciun hit mare, cel mai recent single lansat de ea in UK fiind Boomerang!

LIKE it?

Vezi si

J. Balvin, Zion & Lennox – Si Te Atreves | videoclip