Alexandra Stan – Dance (single nou)

Alexandra Stan revine cu single-ul asteptat de toata lumea: DANCE are toate sansele sa fie un mare hit in toata lumea! Asculta noua melodia ce incorporeaza atat sound-ul pop american dar si muzica dance si faimosul saxofon!

alexandra stan dance

Reteta pentru noul single lansat de Alexandra Stan este un pic de Kesha (Die Young, prima parte a instrumentalului seamana destul de mult), un pic de EDM pentru ca este trendul mondial no.1 in prezent, un pic de refren catchy – Dance, Dance, Dance – si faimosul saxofon care a facut-o un superstar in toata lumea.

Dupa mai multe piese ce nu au avut succes sau nu au fost inteles de public/de radio/de DJ, Alexandra Stan pare ca a gasit reteta potrivita, in sfarsit. Sa fie acesta hitul de care avea nevoie pentru a ajunge inapoi in topuri? PLAY!

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/alexandrastanr/alexandra-stan-dance-official-single” comments=”true” auto_play=”false” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]

Alexandra Stan a revenit in atentia publicului cu „Thanks for leaving„, a continuat cu un featuring cu Zero pentru „Inima de gheata”, a impresionat japonezii cu videoclipul „Cherry Pop” iar recent a venit si cu imnul Liberty Parade 2014.

Va fi HIT piesa DANCE?

Vezi si

Ștefania x FAYDEE – Ma bebe | videoclip