miercuri, 27 octombrie , 2021

Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub – Dime tu (videoclip nou)

Dupa ce au strans milioane de views cu Ese amor, Andeeno Damassy si Jimmy Dub se intorc cu o noua colaborare latino – Dime tu.

adenno

 

“Inspiratia ne-a venit pe moment, in timp ce ne-am apucat sa lucram in studio o serie de idei, am compus ceea ce am simtit si ne-am dorit, evident alaturi de o sticla de ceva gustos”, a declarat, razand, Andeeno. Jimmy Dub a adaugat: “Dime Tu este continuarea piesei Ese Amor. Lucram la aceasta piesa din vara si suntem foarte multumiti de rezultatul final”.

 Regia videoclipului ii apartine lui Lucian Barbulescu, un colaborator de lunga durata al celor doi, regizand si clipul precedentului single, “Ese Amor”.

Filmarile au durat aproximativ doua zile, intr-o atmosfera “naturala”, asa cum a descris-o Andeeno Damassy. “Suntem multumiti de ceea ce a iesit”, a concluzionat DJ-ul. Jimmy a declarat: “Dime Tu este doar 10% din ce ne-am propus in acest an.

Cu siguranta o sa mai auziti cateva piese in aceasta formula, Jimmy Dub-Andeeno Damassy, precum si urmatorul meu single care a asteptat cam 2 ani. La inceputul acestei veri il veti auzi”. “Ne pregatim usor de vara lui 2016, planurile si lucrul au inceput de pe acum si dorim sa aducem cat mai multa satisfactie in inimile tuturor fanilor care ne sunt alaturi si ne asculta. Promitem o serie surprize frumoase”, a adaugat Andeeno.

DJ-ul Andeeno Damassy este castigator al premiului Best Romanian Remixer (2012) si un producator si DJ recunoscut mai ales pentru mixurile sale de house, dance, r&b si reggae. Jimmy Dub a fost apreciat incat de la debut, fiind premiat cu trofeul “Best New Artist” la Romanian Top Hits in 2011 si are la activ numeroase piese de succes.

Vezi si

DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, Lisa of BLACKPINK – SG | videoclip