miercuri, 27 octombrie , 2021

Andrea si Costi – Losh Geroy (videoclip)

Andrea a revenit alaturi de Costi intr-un videoclip foarte sexy, cu banane, scene S&M si costumatii inspirate din alte clipuri celebre.

Andrea-singer

Dupa o perioada in care a mers solo, cu alt producator si alta imagine, ceva mai cuminte si mai inocenta, Andrea revine alaturi de Costi Ionita cu atitudinea extrem de sexy care a facut-o cunoscuta in toata Peninsula Balcanica, in Romania si pe YouTube, strangand zeci de milioane de vizualizari.

De data asta, Andrea are o piesa la fel de balcanica – Losh Geroy, pe care o putem identifica destul de repede in manelele romanesti. Partea interesanta este videoclipul care are scene rupte din Christina Aguilera – Not myself tonight, din Lady Gaga cu palariile nebune si din Rihanna – S&M – scena cu banana. PLAY!

[youtube id=”dAe-l3W1Ovo” width=”600″ height=”350″]

Cea mai recenta lansarea a Andrei a fost videoclipul „Only you„, o colaborare cu colegul sau de la Roton, Gabriel Davi. Printre colaborarile sale se numara Bob Sinclar, Geo da Silva, Mario Uinas si Shaggy, alaturi de care a sustinut un concert de proportii in New York.

Cantareata are peste 50 de single-uri si 30 de videoclipuri, printre care ‘I wonder Why’, ‘Tyalee’ si ‘Mine feat Mario Winans ’ – acestea au fost aduse in Romania impreuna cu Costi Ionita.

Sursa: www.urban.ro

Vezi si

DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, Lisa of BLACKPINK – SG | videoclip