duminică, 24 octombrie , 2021

APM Vaslui și-a reluat activitatea cu publicul

Întrucât în perioada în care angajații Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Vaslui au fost izolați la domiciliu nu a mai apărut niciun caz de COVID-19, instituția și-a reluat activitatea cu publicul, neexistând niciun risc de îmbolnăvire la acest moment. Potrivit unui comunicat emis de reprezentanții APM Vaslui, cetățenii își pot depune sau ridica documentele de la sediul instituției nu doar prin poștă, e-mail și fax, ci și personal.

APM protectia mediului vaslui

„Având în vedere că perioada de la ultimul contact cu persoana depistată pozitiv cu COVID-19 se încheie pe data de 1 septembrie 2020 și nu s-au înregistrat alte cazuri de îmbolnăviri în rândul angajaților, activitatea Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui este reluată începând cu 2 septembrie 2020, cu respectarea prevederilor  Legii nr. 55/2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor.

Depunerea fizică a documentelor, respectiv ridicarea documentelor de către persoanele fizice și juridice se va face prin poștă, e-mail sau fax sau prin depunere directă la sediul instituției. Plata tarifelor de mediu se va realiza în contul Agenției pentru Protecția Mediului, deschis la Trezoreria municipiului Vaslui: RO25TREZ6565032XXX000316, CF 4359580. Pe perioada declarării pandemiei COVID-19, audiențele acordate de directorul executiv la sediul instituției se suspendă. Orice solicitare de informații sau petiție se depune prin e-mail, fax, poștă sau la sediul instituției”, se arată în comunicatul emis pe 1 septembrie.

Totodată, oficialii APM Vaslui le reamintesc celor interesați programul de funcționare al instituției pe durata stării de alertă, respectiv programul de lucru (Luni – Joi – între 8.00 și 16.30; Vineri – între 8.00 și 14.00) și programul cu publicul (Luni – Joi – între 8.00 și 16.30).

Reamintim că, sâmbătă, 22 august, un angajat al APM Vaslui, domiciliat în Bârlad, a fost confirmat pozitiv de COVID-19 și internat în aceeași zi la spitalul din Barlad. Urmare a anchetei epidemiologice efectuate de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, doar colega de birou a acestuia a fost considerată contact direct și a intrat în autoizolare la domiciliu. Duminică, a fost făcută dezinfecția instituției și a fost prelucrat tot personalul în vederea asigurării desfășurării activității la locul de muncă în condiții de securitate și sănătate, iar programul de lucru cu publicul a fost suspendat începând de luni, 24 august. Astfel că toate solicitările / documentele / petițiile / cererile scrise au putut fi trimise doar pe e-mail sau prin poștă.

Vezi si

Comunicat de presa de la ARA !

Comunicat de presă  – Scumpirea energiei electrice poate afecta siguranţa alimentării cu apă –  Asociaţia …