Astazi SC Vaslui da piept din nou cu FC Botosani in Cupa Romaniei

Pentru al doilea an consecutiv, FC Vaslui si FC Botosani se vor lupta pentru a accede în fazele superioare ale Cupei României. În timp ce antrenorul oaspetilor si-a anuntat intentia de a juca pe Municipal cu jucãtori folositi mai rar în campionat, galben-verzii au exersat loviturile de la 11 m la ultimul antrenament de dinaintea partidei.

Cu un start de campionat mai putin bun, FC Vaslui cautã revansa în Cupa României. Astãzi, de la ora 18:30, galben-verzii întâlnesc, pe teren propriu, pe FC Botosani. Partida are o încãrcãturã aparte pentru jucãtorii antrenati de Liviu Ciobotariu, având în vedere cã adversarii lor de astãzi au iesit învingãtori din ultimele douã întâlniri.

Dornici de revansã, fotbalistii Vasluiului sperã ca si publicul sã-i ajute cu o prezentã cât mai numeroasã si cu încurajãri pe toatã durata partidei pentru a accede în sferturile de finalã. La nivel tactic, cei doi antrenori vor aborda partida de pe pozitii usor diferite.

În timp ce Liviu Ciobotariu va trimite pe teren garnitura de bazã, Cristi Popovici are de gând sã apeleze si la jucãtori folositi mai rar în primele12 etape. “O sã încercãm sã ne calificãm, mai ales cã existã precedentul de anul trecut. Vom întâlni un Vaslui care se axeazã în proportie de sutã la sutã pe Cupa României pentru cã în campionat nu îsi mai pot propune sã ajungã pe un loc de cupe europene.

Vor insista pe Cupa României. Ne va fi foarte greu dar mergem si încercãm sã ne calificãm.Vor intra si din jucãtorii care au evoluat mai putin pânã acum” a declarat Popovici înainte de a pleca spre Vaslui. Din punct de vedere medical, ambele formatii se confruntã cu probleme.

Dacã botosãnenii încã se resimt dupã partida dificilã cu Petrolul, la vasluieni, Anej Lovercic si Denis Pozder nu au participat la antrenamentul de asearã al echipei. Pe lângã exercitiile obisnuite, galben-verzii au exersat si loviturile de la 11 m, semn cã nu exclud un egal la finalul celor 90 de minute.

Echipe probabile

FC Vaslui :Cerniauskas – Viveiros, Celeban, Prahic, Sãlãgeanu, Antal, Madson, Caue, Sânmãrtean, Wilk, Temwanjera

FC Botosani : Curileac – Patache, Poverlovici, Dinu, Acsinte, M. Croitoru, Vraciu, Ghin

Sursa: Vremea Noua

Vezi si

Dezvoltare blocată! Primarii acuză aprobarea cu întârziere a bugetelor și banii puțini

Investițiile din comunitățile de la nivelul județul Vaslui sunt mult întârziate, din cauza lipsei de …