vineri, 30 octombrie , 2026

ATENŢIE! Vezi care e aplicaţia Facebook PERICULOASĂ pe care eşti tentat să o foloseşti

Ai grijă cărora aplicaţii dai „Like” pe Facebook, pentru că în ultimele zile a apărut un spam care îţi fură informaţiile personale şi apoi postează pe wall-ul prietenilor mesaje în numele tău.

facebook_7

„Vezi cine ţi-a vizitat profilul de Facebook”, aşa te „ademeneşte” aplicaţia care nu e altceva decât un spam, care îţi invadează wall-ul.

Mai mult ca sigur că ai prieteni care o folosesc şi te stresează cu postările lor sau, mai mult, poate chiar tu o foloseşti. Din păcate, ceea ce nu ştii e faptul că această aplicaţie e un spam. După ce dai „like”, pentru a afla cine sunt oamenii care ţi-au vizitat profilul, de pe contul tău vor fi postate informaţii, pe wall-urile prietenilor pe care îi ai în listă.

Sursa: Libertatea.ro

Vezi si

Pericol în caz de incendiu! Șoferii care blochează hidranții pot întârzia intervenția pompierilor

O mașină parcată în locul nepotrivit poate deveni un obstacol major în lupta cu flăcările. …

Lasă un răspuns