Au fost anuntati DJ-ii care vor mixa la Liberty Parade 2014!

Cu doua saptamani inainte de eveniment, Radio 21 anunta lineup-ul Liberty Parade 2014, unul dintre cele mai asteptate festivaluri dance ale anului in Romania.

lineup liberty parade 2014

Ceea ce noi spuneam la inceputul lunii iunie s-a confirmat cateva saptamani mai tarziu: Liberty Parade 2014 va avea loc pe 26 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn. Dat fiind faptul ca editia de anul acesta a fost anuntata destul de tarziu, cu o luna inainte de eveniment, nici lineup-ul nu putea fi comunicat altfel.

Artistii care vor fi prezenti la Black Sea Arena au fost dezvaluiti aseara, iar asteptarea a meritat, spunem noi. Headlinerul Liberty 2014 este slovenul UMEK, unul dintre cele mai apreciati DJ si producatori din zona techno.

[soundcloud url=”https://soundcloud.com/umek/umek-and-mike-vale-all-i-want#t=0:01″ comments=”true” auto_play=”false” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]

Alaturi de UMEK vor mai mixa: JUST2 & Luca M, Cristi Stanciu, Liviu Hodor, Dj Andi, DJ Carlox & JASC, Dj Optick, Vika Jigulina si Raoul Russu. Organizatorii ne promit sageti de lasere, scuturi de flacari si armate de zeci de mii de wati pentru o noapte magica in Arena Liberty Parade.

In ceea ce priveste Caravana Liberty Parade, 4 camioane burdusite cu petrecareti vor pleca la ora 16:00 din Olimp pe traseul Neptun – Jupiter – Cap Aurora – Venus – Black Sea Arena, pe ritmurile controlate de Emi Maties, Ciupy & Mihai Bejenaru, Ciprian Iordache, Paul Masters, Christian Green, Shidance, Marc Rayen, Afgo, S-Funk si Gruuvelement’s.

Se putea mai bine, spun rautaciosii. E adevarat, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca in aceasta perioada sezonul de la Ibiza este in toi si ca, poate mai important, in weekendul in care se desfasoara Liberty Parade 2014 are loc, in Belgia, Tomorrowland. Acolo mixeaza toti DJ-ii cunoscuti.

Stim ce ne asteapta, dar avem doua curiozitati: Prima, muzica de la Black Sea Arena se va potrivi cu imnul progressive house din acest an, realizat de Dj Andi si Alexandra Stan? A doua, prezenta va fi la fel de numeroasa ca la editia de anul trecut?

Vezi si

Grasu XXL – Tu, Mărie! | videoclip