miercuri, 27 octombrie , 2021

BACALAUREAT 2013. Jumatate dintre liceenii care au dat in sesiunea speciala au picat

Jumatate dintre absolventii de liceu care au sustinut examene in sesiunea speciala de bacalaureat 2013, care s-a desfasurat la Ploiesti, au picat bacalaureatul, unii reusind sa obtina, la matematica, note de 1,20 sau 1,45.

examfever3

Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, profesorul Horia Toma, un numar de 104 dintre cei 209 candidati care au sustinut bacalaureatul in sesiunea speciala organizata anul acesta la Ploiesti au reusit sa promoveze acest examen, transmite corespondentul

Horia Toma a mai spus ca trei dintre candidati au fost eliminati pentru tentativa de frauda, examenul desfasurandu-se in sali dotate cu camere de supraveghere.

Rezultatele afisate, joi, la sediul Colegiului National „Mihai Viteazul” din Ploiesti, unde s-a organizat sesiunea speciala de bacalaureat, arata ca patru dintre candidati au obtinut note de 10 la examenul de matematica-informatica, in timp la aceeasi proba alti candidati au primit note precum 1,20 sau 1,45.

Cea mai mare medie obtinuta la acest examen a fost de 9,83, candidatul cu aceasta medie obtinand 9,50 la examenul de limba romana si 10 la examenele de matematica si anatomie.

Jumatate dintre absolventii de liceu care au sustinut examene in sesiunea speciala de bacalaureat 2013, care s-a desfasurat la Ploiesti, au picat bacalaureatul, unii reusind sa obtina, la matematica, note de 1,20 sau 1,45, trei candidati fiind eliminati pentru fraudarea examenului.

Cea mai mic nota cu care un candidat a promovat acest examen a fost 6,00, medie obtinuta din notele 5,75 la limba romana, 5,25 la limba engleza si 7,00 la geografie.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …