sâmbătă, 18 septembrie , 2021

Bârlădenii, invitați la primul târg sportiv din oraș

Pentru prima dată, Bârladul va găzdui un târg sportiv la care își vor da întâlnire reprezentați ai principalelor ramuri sportive practicate în oraș de copii, adolescenți, tineri și adulți și la care sunt invitați să ia parte localnicii interesați, astfel încât să poată opta informat spre care vor să se îndrepte. Sub motto-ul „Descoperă sportul din Bârlad!”, evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Bârlad în parteneriat cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului, ca activitate în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, marcată între 16-22 septembrie. Primul târg sportiv se va desfășura în week-endul viitor, mai exact între 18-19 septembrie, în Piața „Victoriei” (pe platoul de lângă Hotel „Moldova”).

„Te invităm să participi la primul târg al organizațiilor din domeniul sportiv organizat în Bârlad. Evenimentul se va desfășura în cadrul Săptămânii Mobilității, fiind susținut de Primăria și Consiliul Local Bârlad. Vei avea ocazia să discuți direct cu cei care practică o gamă de largă de sporturi.

Rugby, atletism, gimnastică, karting, baschet, fotbal, tenis, judo, scrimă, kempo, înot, kickboxing, dansuri, tenis de masă, oină, șah, handbal, jiu-jitsu și alte sporturi vor putea fi descoperite în cadrul târgului. Târgul sportiv se va desfășura sâmbătă, 18 septembrie, între orele 10.00-20.00, și duminică, 19 septembrie, între orele 10.00-16.00. Ne vedem pe platoul central al municipiului Bârlad, lângă Hotel «Moldova». Hai să descoperi sporturile din Bârlad și să îți alegi unul pe care să îl practici!”, este invitația lansată de organizatori.

Sursa : http://www.monitoruldevaslui.ro/2021/09/barladenii-primul-targ-sportiv-oras/

Vezi si

Nevoiașii vor încasa tot mai greu ajutorul social. Sute de familii în pericol să piardă banii!

Județul Vaslui avea la sfârșitul lunii iulie 2021 un număr de 7.302 beneficiari de venit …