Bătrâna dată dispărută din Fedești a fost găsită moartă într-o râpă foarte adâncă din centrul satului!

MOARTE SUSPECTĂ… Tragedie în satul Fedești, comuna Șuletea! Dumitra David, de 84 de ani, care a dispărut din noaptea de 2/3 ianuarie de acasă, a fost găsită moartă într-o râpă din centrul satului! Deși a fost căutată de zeci de polițiști, jandarmi, săteni și rude, cu drone, cu mijloace specifice, aceasta n-a mai fost găsită în viață.

Macabra descoperire a fost făcută pe 10 ianuarie, în urmă cu mai bine de o oră, de către Nelu A., un crescător de animale din Fedești, care se afla cu caprele prin zonă. Când a descoperit cadavrul bătrânei, acesta a sunat imediat la Primăria Șuletea, iar cei de acolo au anunțat Poliția Murgeni și, evident, criminaliștii de la IPJ Vaslui. Urmează să fie deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se vor face cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza morții. Corpul neînsuflețit va fi dus la IML Vaslui, pentru a se efectua necropsia ce va arăta și cum a murit bătrâna din Fedești.

Vă reamintim că la data de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 2/3 ianuarie, Dumitra David, în vârstă de 84 ani, din localitatea Fedești, comuna Șuletea, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Fiul ei, de 46 de ani, cu care locuia împreună, a observat în dimineața de 3 ianuarie că mama sa nu se afla în locuință. El a declarat poliției că seara i-a dat mamei sale un ceai, înainte de culcare, dar nu a observat nimic suspect la femeie, din niciun punct de vedere. El a mers la culcare iar dimineața mama sa nu mai era de găsit. Deși râpa din centrul satului, care este una foarte adâncă, ar fi trebuit să fie prima locație în care să o caute, se pare că bătrâna, care a plecat prin spatele casei, i-a dus în eroare pe căutători, care au presupus că ea s-ar fi îndreptat spre direcția opusă de locul unde este râpa cea unde și-a găsit biata bătrână Dumitra sfârșitul.

 

Vezi si

Profesorii vasluieni intră în grevă de avertisment: timp de două ore, nu vor intra la ore!

GREVĂ… Sindicaliștii din învățământ au anunțat că, începând de mâine, vor intra în grevă de …