Becali s-a dat de gol: „Ma intereseaza banutul, sa intre material in buzunar!”

Gigi Becali, finantatorul Stelei, s-a dat de gol si a recunoscut ca nu-l intereseaza in mod deosebit rezultatele echipei, ci doar banii pe care ii poate scoate din club.

gigi-becaliLatifundiarul sustine ca titlurile trebuie sarbatorile doar de jucatori si de suporteri, el urmand a sarbatori doar banii pe care ii va baga in buzunare ca urmare a acestor performante.

„Sa sarbatoreasca jucatorii cu suporterii. Eu sarbatoresc banutul la buzunar, calificarea din grupele Ligii Campionilor. Atunci sarbatoresc, cand intra material la Gigi Becali, la buzunar. Ma intereseaza pe mine titlul 24 sau 25? Pe mine ma intereseaza banutul la Gigi Becali in buzunar si la Steluta, la icoana. Pe suporteri ii bucur cu performante de palmares si pe patron cu banut la buzunar. Gigi Becali, bani, milioane, zeci de milioane”, a spus Becali in cadrul unei conferinte de presa.

Desi s-a laudat ca a investit o multime de bani in club intr-un deceniu de cand e finantator al echipei „ros-albastre”, Becali este „pe profit”.

Numai in ultimele doua sezoane el a scos cate cinci milioane din conturile Stelei.

Sursa: www.ziare.com

Vezi si

Dezvoltare blocată! Primarii acuză aprobarea cu întârziere a bugetelor și banii puțini

Investițiile din comunitățile de la nivelul județul Vaslui sunt mult întârziate, din cauza lipsei de …