marți, 27 septembrie , 2022

Bonjour Cafe din Vaslui oferã cafea medicilor. Poti ajuta si tu!

Personalul medical vasluian care se aflã în prima linie în lupta cu COVID-19, este rãsplãtit de comunitate. Medicilor din Spitalul Judetean le va fi livratã, în aceastã perioadã, cafea gratuitã, ca semn de multumire si încurajare din partea comunitãtii. Vasluienii care doresc sã ofere o cafea si un gând bun cadrelor medicale, în aceastã perioadã, extrem de dificilã, trebuie doar sã ajungã la Bonjour Cafe, situatã în fata Liceului Mihail Kogãlniceanu.

bonjour cafe asteptare

Campania “Cafea în asteptare” initiatã de Bonjour Cafe, a demarat ieri cu primele 60 de produse oferite cadrelor medicale de la Anestezie Terapie Intensivã, Unitatea de Primiri Urgente si Boli Infectioase. Odatã cu paharele de cafea, medicii au primit si mesaje de încurajare, pentru a trece mai usor peste aceastã perioadã dificilã. “Este nevoie de solidaritate în aceastã perioadã si suntem fericiti cã putem fi de folos cadrelor medicale. Medicii au fost surprinsi si încântati de campania noastrã, care va continua si în zilele urmãtoare”, au declarat proprietarii cafenelei.

Cum poti sustine acest proiect?

Oricine doreste sã sustinã financiar acest proiect si sã ofere o cafea caldã sau alte produse derivate cadrelor medicale, poate pãsi, zilnic, pragul cafenelei, situatã vizavi de Liceul Mihail Kogãlniceanu sau poate sã facã un virament bancar, pentru cei care nu se pot deplasa, cu suma doritã în contul bancar: RO12BTRLRONCRT047881401 cu mesajul “cafea în asteptare”. Rezultatele obtinute vor fi publicate de administratori pe pagina de facebook a cafenelei.

cafea in asteptare vaslui

Vezi si

Au venit banii pentru recenzori!

3.865.000 lei este suma totală alocată județului Vaslui de către Guvern pentru plata persoanelor implicate în …