Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Pe 20 octombrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui va organiza “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2016”.

bursa

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui, instituţia va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” în data de 20 octombrie, cu începere de la ora 9. Obiectivul principal îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind însă excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale, transparente.

“Agenţii economici interesaţi să participe la bursă sunt rugaţi să ne contacteze din timp, trimiţându-ne oferte de locuri de muncă vacante la numărul de fax 0235/317.717 sau pe adresa de email vaslui@ajofm.anofm.ro, în care să specifice opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun şi meseriile în care sunt acestea. Informăm agenţii economici că participarea la bursă este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Lista firmelor care doresc să participe la bursă va rămâne deschisă până pe 19 octombrie, ora 15. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0235/318.184”, a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Sursa:obiectivvaslui.ro

Vezi si

PUG-ul municipiului Vaslui, votat în unanimitate! Documentul prevede șoselele de centură și un aeroport regional

Planului Urbanistic General a trecut cu un vot în unanimitate de Consiliul Local Vaslui. După …