Ce încălcări ale regulilor îți pot aduce moartea în Singapore?

Singapore este un oraș-stat situat în Asia de Sud-Est. De dimensiuni mici, Singapore se mândrește cu faptul că este una dintre cele mai bine dezvoltate țări ale lumii. Legile și regulile bine puse la punct, avansul tehnologic și arhitectura unică au făcut din acest loc să fie unul dintre cele mai sigure de trăit. Cu toate acestea, există legi care pot schimba percepția vizitatorilor, mai ales dacă aceștia provin din țările dezvoltate din Europa. Ce încălcări ale regulilor îți pot aduce moartea în Singapore?

Cum a ajuns Singapore să fie unul dintre cele mai dezvoltate locuri din lume?

Istoria statului îl menționează pe Lee Kuan Yew ca fiind cea mai importantă personalitate din regiune. El a stat la baza schimbării economice a țării, fiind un important lider politic. Povestea începe în epoca colonială britanică, când Thomas Stamford Raffles a debarcat în insula principală. Pe parcursul domniei, orașul ajunsese la peste 100.000 de locuitori și se bucura de recunoașterea coroanei. În anul 1965, Singapore obține independența, devenind pe parcurs un important centru financiar.

În timpul mandatului lui Lee Kuan Yew, au fost create locuri de muncă și s-au pus bazele unui proiect mare de construcție a locuințelor. A apărut un sistem de apărare națională, în care stagiul militar era obligatoriu fiecărui locuitor de sex masculin. Conform liderilor mondiali, povestea de succes al statului Singapore se datorează pieței libere, impozitelor scăzute, dar și politicilor liberale de imigrare.

Citește mai mult: https://www.shtiu.ro/ce-incalcari-ale-regulilor-iti-pot-aduce-moartea-in-singapore-149768.html

Vezi si

9 pași să renunți la mâncarea fast food. A mânca sănătos nu înseamnă mese plictisitoare sau fără gust

Consumul excesiv de mancaruri nesanatoase, cunoscut sub numele de junk food, poate avea consecinte negative …