marți, 27 septembrie , 2022

Cel mai bun definitivat din ultimii ani!

89 de cadre didactice vasluiene au promovat examenul de definitivat, înregistrându-se şi trei note de 10. Procentul reuşiţilor este de 62 la sută, cu mai bine de 20 de puncte mai mare faţă de anul trecut.

gabi-placinta-insp.-gen-adj

 

Definitivatul din acest an a adus cele mai bune rezultate din 2012 încoace. Dintre cei 141 de candidaţi, 89 au promovat, ceea ce înseamnă 62 la sută, cu mai bine de 20 de puncte procentuale mai mult ca anul trecut.
Dintre cadrele didactice care au luat în râs examenul, două au luat peste 4,00, iar alte trei – sub 3,00. Cea mai mică notă a fost obţinută la sport, unde un candidat a fost notat la proba scrisă cu 1,75.
În judeţ au existat şi trei note de 10. Este vorba despre Andurnafia Stan, din Bârlad, la alimentaţie publică, Daniela Mihaela Mardare, din Negreşti, la matematică, şi Andreea Rogojină, din Bârlad, la turism.
“Avem cel mai bun punctaj din ultimii ani. Şi numărul profesorilor cu note sub 5 este mai mic faţă de anul trecut. Felicitări profesorilor, care au tratat cu maximă seriozitate acest examen. Pe lângă cele trei note de 10, au mai fost înregistrate 24 de note peste 9, iar 62 de dascăli au obţinut peste 8”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.
Profesorii nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţii între 11 şi 12 august, rezultatele finale urmând să fie afişate pe 18 august.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Au venit banii pentru recenzori!

3.865.000 lei este suma totală alocată județului Vaslui de către Guvern pentru plata persoanelor implicate în …