miercuri, 24 aprilie , 2024

Centru de informare turistică la Vaslui

În scurt timp, va fi dat în folosinţă, în municipiul Vaslui, Punctul de Informare Turistică, obiectiv a cărui valoare se ridică la 870.000 de lei.

turism

 

Centrul va funcţiona într-o zonă accesibilă, fiind situat în zona centrală, chiar pe strada Ştefan cel Mare.
„Este un proiect de mică amploare, dar va avea un impact deosebit pentru ceea ce noi reprezentăm. Nivelul redus de promovare a zonelor turistice, dar şi a serviciilor conexe acestui domeniu de activitate îngreunează accesul la astfel de informaţii.

Avem în zonă pozenţial de dezvoltare şi în plan turistic. Deşi nu putem concura cu oraşele cunoscute, putem exploata resursele pe care le avem în zonă şi putem promova moştenirea tradiţională pe care o avem, obiectivele pline de istorie sau mai noi, astfel încât Vasluiul să aibă un cuvânt de spus şi în plan turistic”, a declarat primarul Vasile Pavăl.
Scopul înfiinţării acestui centru este de a crea infrastructura potrivită pentru dezvoltarea turismului, prin punerea în valoare a resurselor turistice din zonă şi prin asigurarea resurselor umane, informaţionale, tehnologice şi relaţionale necesare pentru implementarea cu succes a strategiei de dezvoltare.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Aproape 60% dintre cetățeni declară că vor vota în mod sigur la alegerile din 9 iunie

Alianța PSD-PNL este creditată cu 46,6% din intențiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu …