miercuri, 24 aprilie , 2024

„Cine e pe primul loc? Vaslui e!”

deschideaqw3re 11

“Sper să rămânem lideri până la final”

Călin Hagiu își dorește ca HC Vaslui să termine sezonul pe primul loc, poziție care i-ar asigura prezența în Liga Națională.

Călin Hagiu este mulțumit că HC Vaslui a tratat cu seriozitate partida cu HCM Cîmpina, codașa seriei A, meci câștigat cu scorul record de 62-7. Tânărul handbalist consideră că a fost o întâlnire utilă, care dă bine la moralul echipei.

“A fost mai degrabă un antrenament cu public, decât un meci oficial. Am încercat să alergăm cât mai mult și cred că am reușit să facem o mișcare care să ne prindă bine”, a spus Hagiu.

Acesta a vorbit și despre amicalele cu HC Odorhei, considerându-le două teste utile: “La Odorhei, au fost două meciuri destul de bune pentru că am întâlnit o echipă de Liga Națională. Au fost jocuri care ne prind bine, chiar dacă le-am susținut după o perioadă dificilă, în care am acumulat și o stare de oboseală”.

HC Vaslui a revenit pe prima poziție în clasament și speră ca acest lucru să se întâmple și la final de sezon, asigurând prezența directă în Liga Națională.

“E bine pe primul loc. Ăsta e obiectivul, să rămânem acolo până la sfârșit”, a conchis jucătorul.

Vezi si

Aproape 60% dintre cetățeni declară că vor vota în mod sigur la alegerile din 9 iunie

Alianța PSD-PNL este creditată cu 46,6% din intențiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu …