Coborâtul pe burlane de la etajul patru, distractie aproape fatalã pentru un tânãr din Vãleni

Un bãrbat în vârstã de 22 de ani din Vãleni a ajuns în comã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui dupã ce a cãzut de la înãltime.

accident ambulanta smurd burlan

Tãnãrul chefuise în noaptea de marti spre miercuri alãturi de mai multi prieteni, într-un apartament aflat la etajul patru, pe strada Maresal Constantin Prezan, iar dimineatã a vrut sã iasã afarã, pentru a lua niste chei.

Nu s-a dus pe scãri, asa cum era normal, ci s-ar fi cãtãrat pe un burlan, asigurându-si amicii cã nu e prima datã când face treaba asta. S-a prins de jgheab si s-a lãsat în jos pânã a ajuns la etajul doi. Acolo a dat peste un obiect care l-a împiedicat sã-si continue coborârea, s-a dezechilibrat si a cãzut. La fata locului a fost alocat echipajul de pe ambulanta de Terapie Intensivã Mobilã, care a gãsit bãrbatul în stare comatoasã.

„Ambulanta SMURD tip C1 (TIM) încadratã cu medic si un echipaj specializat din cadrul Detasamentului de pompieri Vaslui, a intervenit pentru acordare îngrijiri medicale de specialitate unei persoane în vârstã de aproximativ 23 ani cãzutã de la etajul patru al blocului nr. 108, de pe strada Maresal Constantin Prezan din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de interventie, persoana a fost gãsitã în stare comatoasã”, a precizat reprezentantul ISU Vaslui.

Sursa: http://vremeanoua.ro/coboratul-pe-burlane-de-la-etajul-patru-distractie-aproape-fatala-pentru-un-tanar-din-valeni/

Vezi si

Vești bune pentru vasluienii care au programate nunți în perioada următoare

RELAXARE… Luna iulie aduce noi măsuri de relaxare a restricțiilor, iar printre pincipalele evenimente vizate …