Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși obține o medie perfectă de 10,00 la Bac-ul din 2023

Elevul de la Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși a reușit să obțină o performanță remarcabilă la examenul de Bacalaureat, adjudecându-și singura medie de 10,00 din județul Vaslui. Rezultatele sale impresionante la Limba Română, Matematică și Chimie Organică au fost primit cu bucurie de comunitatea din Huși.

Această performanță nu este singulară în județul Vaslui, deoarece nu mai puțin de 337 de absolvenți au obținut rezultate peste 9,00, iar 93 dintre aceștia au reușit să obțină medii peste 9,50. Aceste rezultate reflectă calitatea învățământului din Vaslui și eforturile depuse de elevi și profesori pentru a obține performanțe academice remarcabile.

În topul liceelor din județ, Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad se află pe primele poziții, datorită mediilor deosebite obținute de elevi, situate între 9,86 și 9,90. De asemenea, Liceul Teoretic “Mihai Kogălniceanu” din Vaslui are cinci absolvenți în topul primilor zece elevi merituoși din județ, cu medii peste 9,00.

În ceea ce privește promovabilitatea în liceele de referință ale județului, Colegiul Național “Cuza Vodă” din Huși se remarcă prin faptul că 189 din cei 199 de absolvenți au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat, un procent foarte bun care are șanse să crească după contestații. De asemenea, 41 de absolvenți de la acest colegiu au obținut medii de la 9,00 în sus, ceea ce demonstrează nivelul înalt de pregătire al elevilor.

Colegiul “Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad a avut 186 de candidați la Bacalaureat, din care 78 au obținut medii peste 9,00, ceea ce reprezintă o performanță remarcabilă pentru această instituție de învățământ.

Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui, unul dintre cele mai bune licee din județ, a avut o promovabilitate excelentă, doar doi elevi fiind respinși. Cu toate acestea, există șanse mari ca aceștia să obțină note mai bune după contestații, astfel încât liceul să aibă o promovabilitate de 100%. De menționat că 73 de elevi ai acestui liceu au obținut medii peste 9,00, ceea ce demonstrează nivelul înalt de pregătire al acestora.

Cu toate acestea, există și o parte mai puțin fericită a rezultatelor, întrucât 755 de candidați au picat examenul de Bacalaureat în județul Vaslui. Cu toate acestea, este important să subliniem eforturile depuse de elevi și profesori pentru a obține rezultate bune și să ne concentrăm pe succesul celor care au reușit să promoveze examenul.

Rezultatele obținute de elevii din județul Vaslui la examenul de Bacalaureat demonstrează calitatea învățământului și dedicarea elevilor și profesorilor pentru a obține performanțe academice remarcabile. Aceste rezultate sunt o sursă de mândrie pentru comunitatea locală și o motivație pentru elevi și profesori să continue să se străduiască pentru succesul lor în viitor.

Vezi si

Sistemul de semaforizare din Barlad va fi modernizat

Primăria Municipiului Bârlad a început lucrările la modernizare a sistemului de semaforizare. În primă fază, …

Comments are closed.