Comisarii europeni Nicolas Schmit și Elisa Ferreira în vizită la Vaslui

Comisarii europeni Nicolas Schmit și Elisa Ferreira au fost marți la Vaslui, pentru a vizita mai multe obiective de investiții, finanțate cu fonduri europene. Cei doi membri ai Comisiei Europene au vizitat Spitalul Județean de Urgență Vaslui, Creșa 13 decembrie, dar și o unitate de prelucrare a cărnii din cadrul fabricii Safir. În timpul vizitei la cea mai mare unitate sanitară din județ, Elisa Ferreira, comisar european pentru coeziune și reforme, a declarat că țara noastră a făcut pași importanți în recuperarea decalajului față de celelalte țări dezvoltate, însă România nu este puternică atât timp cât în interiorul ei sunt regiuni dezvoltate din punct de vedere economic și regiuni mai puțin dezvoltate.

“Sperăm ca prin aceste investiții să putem asigura o dezvoltare și o prosperitate care să însemne implicit o viață mai bună, locuri de muncă mai bine plătite, infrastructură sanitară modernă”, a declarat comisarul Elisa Ferreira.

Colegul ei, Nicolas Schmit, comisar european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, s-a declarat încântat de faptul că pe lângă investițiile în infrastructura spitalului, managementul unității sanitare investește și în calificarea și recalificarea personalului medical, astfel încât pacienții să beneficieze de un act medical cât mai calitativ.

Citeste mai mult…

Doi comisari europeni, în vizită la Spitalul Județean de Urgență Vaslui: “Europa nu poate fi solidă dacă avem țări foarte dezvoltate și țări care sunt lăsate în urmă” (VIDEO, FOTO)

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …