Conferința gunoiului bine împrăștiat: Liberalii vasluieni, pericol pentru mediu!

După întrunirea delegaților liberali care, sâmbătă, și-au ales conducerea județeană, administratorii Sălii Sporturilor s-au “delectat” cu zeci de peturi, doze și alte gunoaie abandonate în tribune.

sala sporturilor vaslui

În timpul conferinței de alegeri de sâmbăta trecută, care s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Vaslui, liberalii din întreg județul și-au făcut mizerii între ei, vociferând și acuzând pe fiecare dintre cele două tabere. După cum v-am informat, conducerea organizației PNL din județul nostru a fost câștigată de fostul senator Nelu Tătaru și echipa sa, contracandidatul Daniel Olteanu, unicul parlamentar al liberalilor vasluieni, retrăgându-se din competiție după un discurs în care l-a făcut albie de porci pe actualul președinte, acuzându-l de încălcarea statutului, obstrucționarea votării, deturnarea scrutinului… dar de ce nu l-a acuzat!

În acest timp, un “container” tocmai începea să se umple pentru că fiecare liberal din sală a contribuit cu ce a putut atât la mizeria din ședință, cât și la cea de după.

Așa se face că, după sfârșitul tumultuoasei întruniri de partid, administratorii Sălii Sporturilor, care trebuiau să pregătească rapid incinta pentru meciul de handbal HC Vaslui – Poli Timișoara, s-au putut “delecta” cu zeci de peturi și doze de bere aruncate pe jos, dar… Citeste mai mult. Click aici

Sursa: Obiectiv de Vaslui

Vezi si

Violator impotent, o „premieră” pentru județul Vaslui! De teamă și rușine, individul s-a pitit în lanul de porumb!

O tânără de 20 de ani a reușit să scape de violul pe care îl …